LDPE
LDPE granulátumból készült tömlőink és fóliáink 40 mm-től 1 050 mm-ig, 15 mikron és 150 mikron között gyárthatóak.
HDPE
HDPE granulátumból készült tömlők és fóliák 40 mm-től 1 050 mm-ig, 7 mikron és 60 mikron között gyárthatóak.
Bemutatkozás
A plastik-93 Kft. 2004 június 11-től folytatja azt a tevékenységet, amelyet jogelődje a Plastik ’93 Bt. 1993-ban kezdett meg.
A társaság fő profilja a műanyagfeldolgozás, ezen belül polietilén granulátumból polietilén fóliák gyártása és értékesítése.
Jelenleg 11 fővel teljesítjük a termelési feladatokat polgári telephelyünkön, mely az autópálya közelsége miatt logisztikai szempontból is előnyös helyen van. Telephelyünkön, termelő üzemünk technológiai- és eszköz fejlesztést folyamatosan szem előtt tartjuk. Ezáltal a mindenkori legmagasabb színvonalat tartani, hogy megrendelőinknek maradéktalanul megfeleljünk.
A tudatos fejlesztés nyomán 2004 január 26-án az SGS Hungária Kft. Auditálta az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer, mely eredménye képpen megkaptuk az erről szóló bizonyítványt. Jelenleg ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkezünk.

ISO Tanusítvány megtekintése

Társaságunk alapítása óta nyereséges vállalkozás, melyet a folyamatos és pontos minőségi termelés, termék fejlesztés, valamint az egyedi megrendelői igények teljeskörű kiszolgálása eredményez.
Termékeink nyersanyagát kizárólagosan a TVK Nyrt. szállítja. Az általunk rendelt mennyiség alapján a nagyfelhasználói kategóriába tartozunk.
Jelenleg is folyik az üzem és a termelés fejlesztése, amit az új piacok megszerzése, illetve a jelenlegi pozíciónk megtartása elengedhetetlenné tesz. Folyamatosan dolgozunk gépparkunk, eszközeink korszerűsítésén.
Jelenlegi termelő kapacitásunk 1150 tonna/év.
Termékeink fő felhasználási területe papír-, élelmiszer-, gyógyszer- és építőipari vállalatok.

uzem1 uzem2